Diana Munteanu Niculescu va participa la „Dansează printre vise“

Diana Munteanu Niculescu, senior reporterul de la Observator, participă în această toamnă la „Dansează printre vise”, show-ul Antenei 1 realizat după cel mai longeviv format de dans din lume. Pentru Diana, experiența va fi una total necunoscută, cu atât mai mult cu cât nu a participat niciodată în niciun concurs.

Diana Munteanu Niculescu„Mă bucur nespus că am revenit alături de oamenii pe care îi cunosc, pe care îi apreciez și care mi-au fost ca o familie timp de 7 ani. Am urmărit edițiile din străinătate ale show-ului, abia aștept să începem repetițiile”, a mărturisit încântată Diana.

Diana e obișnuită cu antrenamentele fizice obositoare și cu ritmul alert pe care le presupun competițiile de nivel înalt, așa cum va fi și „Dansează printre vise”. „Am terminat Liceul Sportiv, am practicat 8 ani atletism și m-a ajutat enorm în viață. M-a învățat să fiu un om ordonat, echilibrat și ambițios. De-a lungul timpului am simțit că tot ce am acumulat atunci mi-a folosit ulterior. Sunt sigură că și acum va fi la fel”, declară încrezătoare frumoasa vedetă.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here