Jo a lansat videoclipul melodiei „Maria”

După ce a lansat “În lipsa ta”, piesă care a adunat deja peste 11 milioane vizualizări pe canalul de YouTube Cat Music, JO revine cu “Maria”, single ce face parte dintr-un proiect special al artistei.

Jo - Maria“Unul dintre lucrurile care m-au inspirat atunci când am compus piesa este chiar ţara în care s-a filmat clipul, Spania. Noul meu single a luat naştere în tabăra de vară Cat Music, anul trecut şi este primul la care am lucrat alături de Şerban Cazan. Este prima mea piesă în limba spaniolă şi sper să vă bucuraţi de ea”, a declarat JO.

Videoclipul celui mai nou single al artistei, “Maria”, este regizat de către Ionuţ Trandafir şi filmat în Barcelona.

În plus, JO pregăteşte fanilor noi surprize care vor face parte dintr-un summer pack special: “‘Maria’ este primul single dintr-o serie de piese de vară pe care urmează să le lansez. Următoarea va fi lansată luna viitoare şi se numeşte ‘Sangria'”.

JO, pe numele ei Ioana Anuţa a reuşit în 2012 să se claseze pe locul al doilea în finala concursului “X Factor”. Ulterior artista a cunoscut succesul cu primul său single, “Şoapte”, care a strâns peste 18 milioane de vizualizări. Aceasta a mai lansat piese precum “Mesajul meu” şi “Cu un picior în rai”, dar şi colaborări cu artişti precum Randi sau Geørge (ex. Jorge). Colaborarea cu Randi pentru single-ul “Până vara viitoare” a stat în topurile celor mai difuzate piese pe radio şi TV timp de aproape jumătate de an şi a depăşit în doar cinci luni de la lansare 25 de milioane de vizualizări pe YouTube.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here