Liviu Teodorescu a lansat videoclipul melodiei „Scris în stele”

Liviu Teodorescu încheie al doilea sezon al proiectului muzical #LiTEmoments pe care l-a lansat în urmă cu un an, cu single-ul “Scris în stele”. A treia piesă, la fel ca şi celalte două piese lansate săptămânile trecute “Toate momentele” şi “Să nu te prind” au fost scrise şi compuse de artist în studioul său Lite Music, acolo unde alături de trupa sa s-a ocupat şi de producţia piesei.

Liviu Teodorescu - Scris in steleAstfel povestea din trei episoade se încheie cu piesa “Scris în stele”, un proiect prin intermediul căruia Liviu a dorit să îşi deschidă sufletul în faţa publicului său, redând diferite experienţe din viaţa sa personală.

“‘Scris în stele’ este despre destin şi despre modul în care acesta se mulează în funcţie de deciziile noastre. E vorba despre o relaţie veche care ajunge să-ţi domine gândurile din prezent. Cred în ideea de suflete pereche care se atrag chiar dacă viaţa ori destinul le poartă pe drumuri diferite. Din aceste gânduri au pornit şi versurile melodiei: ‘Daca stă scris în stele să nu ne mai iubim, dă mâna şi hai la ele, să le certăm putin'”, a mărturisit Liviu.

Piesele anterioare lansate în sezonul doi #LiTEmoments, “Toate momentele” şi “Scris în stele” au reuşit să ajungă în trending pe Youtube şi să strângă peste 5 milioane de vizualizări. Cele trei videoclipuri au fost filmate în acelaşi cadru şi ne transpun într-o călătorie prin care artistul îşi deschide sufletul.

Primul sezon #LiTEmoments a cuprins o colecţie de patru piese care au evidenţiat trăiri bazate la început pe un orgoliu puternic şi pe mirajul unei iubiri care ajunge la final, iar bărbatul a rămas doar cu amintirile relaţiei. Piesele “Unele întrebări”, “Prefă-te”, “Gândul meu” şi “Nu e treaba mea” au reuşit să strângă peste 18 milioane de vizualizări pe canalul de Youtube a lui Liviu, acesta fiind şi unul din motivele care l-au motivat sa continue povestea cu un nou sezon.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here