Jon Băiat Bun a lansat, alături de Rashid şi Alex Velea, videoclipul piesei „SRL lu’ Jon“

Jon Băiat Bun prezintă, alături de Rashid şi Alex Velea, „SRL lu’ Jon“, un manifest susţinut împotriva tuturor relelor obiceiuri numite reguli într-un stat în care corupţia e tradiţie.

jon baiat bun srl lu jon

„Piesa satirizează neregulile în masă, de la cel mai mic nivel, până la cel mai mare, în acest sistem plin de persoane fără moralitate, de la cele care practică cea mai veche meserie din lume, până la mass-media, clasa politică şi cea religioasă. Melodia arată că cei care ne conduc sunt, de cele mai multe ori, nişte profitori obligaţi să cotizeze la nişte peşti cu mult mai mari decât se cred chiar şi ei“, a spus Jon Băiat Bun.

„S.R.L. lu’ Jon“ este cel de-al treilea single cu video extras de pe primul volum semnat Jon Băiat Bun, „Blestemul Vicului“, ce face parte din albumul „Românu’ Ion“, care este format din două volume, următorul urmând să fie lansat în anul 2017. „Blestemul Vicului“ este un volum de 12 piese, dintre care patru sunt deja lansate („Suleyman“, „Suleyman Remix“, „Băiat rău“ şi „Băiat bun“).

Satira, mesajele, personajele şi regia videoclipului „S.R.L. lu’ Jon“ vor avea continuare în clipul piesei „Mutre vechi“, care va fi lansat în curând.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here