Alexandra Ungureanu şi trupa The dAdA vor susţine, pe 6 iulie, concertul acustic „Lumea visează“

Alexandra Ungureanu le pregăteşte o surpriză minunată fanilor săi: alături de trupa The dAdA, artista anunţă un concert acustic denumit sugestiv „Lumea visează“, care va avea loc pe data de 6 iulie.

alexandra ungureanu the dada concert acustic lumea viseaza

Locul în care concertul acustic va avea loc a fost ales tocmai pentru a inspira invitaţii la visare: terasa Monteoru din Bucuresti, un spaţiu vioi, care abundă în detalii cool şi cu un decor estival.

Prin concertul acustic „Lumea visează“, Alexandra Ungureanu şi trupa The dAdA îşi doresc să aducă emoţii şi voie bună în sufletele tuturor celor prezenţi la eveniment şi, totodată, să invite publicul să nu se teamă să trăiască momentul şi să cuteze să viseze cu ochii deschişi.

Publicul va fi încântat cu un repertoriu ales de Alexandra şi de trupa The dAdA, care vor interpreta atât hiturile bine cunoscute ale artistei, cât şi piese prezentate în premieră, dar şi o serie de cover-uri redate de asemenea într-o manieră acustică.

Şi, pentru că Alexandra Ungureanu şi trupa The dAdA şi-au propus să ofere tuturor momente absolut aparte, artiştii vor invita alături de ei pe scenă nume importante din industria muzicală, precum Bogdan Mezofi, de la trupa Grimus, Mihai Ristea, de la band-ul Golan, Nora Deneş, cunoscută după participarea la „Vocea României“, şi violoncelistul Adrian Naidin.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here