Jukebox și Bella Santiago au lansat videoclipul piesei „Vocea ta“

Jukebox lansează „Vocea ta“, primul single și videoclip alături de Bella Santiago. Piesa este compusă de Cristi Nistor, Bogdan Marinescu, Alex Luft și Alina Colțan și produsă de Luft Records.

Jukebox Poster Vocea Ta

„Când colegii de la Cat Music au ascultat piesa propusă de Luft Records, au zis: ‘Sigur o să-i placă lui Vasilache’. Chiar așa a fost, mi-a plăcut de la prima ascultare și, în scurt timp, eram deja în studio și lucram la ea. Mi-au plăcut mult versurile. Sunt genul de lucruri pe care și eu i le-aș spune femeii pe care o iubesc“, a spus Alex Vasilache, solistul Jukebox.

La începutul anului, Bella Santiago, frumoasa filipineză care s-a făcut remarcată la „Românii au talent“, s-a alăturat trupei Jukebox. „Pentru mine, a fost destul de greu să cânt în română, dar pentru că mi-a plăcut atât de mult piesa, am învățat și repetat versurile pentru a pronunța corect fiecare cuvânt. Mesajul este unul foarte important. Dragostea adevărată este atunci când îl apreciezi pe celălalt, cu defecte și calități, natural, exact așa cum este. Majoritatea bărbaților sunt atrași în primul rând de look-ul unei femei, iar single-ul acesta demonstrează că încă există iubire pură, pe care o poți vedea în vocea persoanei iubite și în suflet“, a spus Bella.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here