LLP şi Irina Popa au lansat un lyric video pentru melodia „My remedy“

LLP, cunoscut pentru ritmurile sale incendiare cu care îşi surprinde fanii de fiecare dată, a lansat un nou single, “My Remedy”, în colaborare cu Irina Popa.

Irina Popa LLP“My Remedy” este titlul piesei care va da tonul distracţie în această vară în România, dar şi peste hotare. Ritmul ademenitor alături de vocea puternică a artistei te vor face să simţi energia pozitivă şi pasiunea pusă de cei doi artişti.

“‘My Remedy’ este o piesă cu mesaj, cu un sound electro fresh şi o voce de excepţie. Partea instrumentală a fost produsă încă de anul trecut dar lipsea “vocea” care să pună cântecul în valoare. Am întâlnit-o pe Irina prin intermediul unui prieten, iar aşa a luat naştere colaborarea. Este primul meu single oficial pe 2017 şi prima din multe producţii care vor urma “pe filmul” acesta. Le mulţumesc oamenilor frumoşi, înţelegători şi răbdători care au fost şi sunt implicaţi în proiectul acesta numit , fără de care această piesă nu ar fi existat”, a spus LLP.

“Pe Paul (Dj LLP) l-am cunoascut la studioul lui Eduard Serei, unde lucrăm pentru următorul meu single. Acolo am ascultat pentru prima oară piese ale lui şi am rămas impresionată. Este un dj şi producător talentat şi creativ, destul de vulcanic în felul de a compune, aşa cum îmi place mie.. Sunt convinsă că va fi un featuring de success şi că piesa va plăcea mult publicului”, a spus Irina Popa.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here