Junior High a lansat, alături de Kamelia, melodia „Inima ta“

Junior High a lansat melodia “Inima ta”, un featuring cu frumoasa şi talentata Kamelia, o producţie Narcotic Creation şi Cat Music.

Kamelia

Tânărul rapper din Constanţa crede foarte mult în puterea voinţei şi în curajul de a realiza ce-ţi doreşti cu adevărat. Aşa a luat naştere piesa “Inima ta”, single ce vorbeşte despre ambiţie şi perseverenţă, o confesiune a momentelor şi stărilor prin care trece oricine la început de drum.

“Inima ta este una dintre acele piese care curge de la sine. Am scris-o într-un moment de inspiraţie, în care cuvintele parcă trăgeau de mine să le scriu, nu le căutam eu. Voiau să prindă viaţă şi să exprime ce am simţit eu, când m-am mutat din Constanţa în Bucureşti, în urmă cu doi ani”, a spus Junior High.

Cât despre această colaborare, Junior High ne-a mărturisit că nu există o persoană mai potrivită pentru această piesă şi că vocea superbă a Kameliei îşi pune amprenta pe refren şi îl face să rămână în minţile celor care îl ascultă.

“Când ne-am cunoscut, acum aproape un an, în Tabăra de Muzică, ne-am gândit că ar suna foarte tare o piesă împreună şi se pare că, dacă îţi doreşti ceva cu adevărat se întâmplă. <Inima ta> este o piesă cu un mesaj puternic, o piesă în care credem foarte mult şi ne bucurăm că a sosit momentul în care putem să împărtăşim rezultatul colaborării noastre”, ne-a declarat Kamelia.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here