Antonia, Gabriel Cotabiţă şi Wilmark au semnat cu postul Kanal D

Cele mai bune voci de copii din România vor fi alese în cel mai spectaculos concurs muzical pentru copii din România, „KIDSing“, care va debuta în această toamnă la Kanal D.

antonia cotabita wilmark kidsing kanal d

Antonia, una dintre cele mai bine vândute artiste pe piaţa muzicală internaţională, Gabriel Cotabiţă, o legendă vie a muzicii românesti, şi Wilmark, un entertainer prin excelenţă,  formeaza juriul ce va fi alături de micii concurenţi în călătoria lor spre succes.

KIDSing aduce laolaltă talentul pur, emoţiile uriaşe, dar şi multă muncă, pentru că succesul înseamnă nu numai har, ci şi cultivarea acestuia. Show-ul de la Kanal D este unicul concurs unde copiii nu sunt singuri pe scenă, pentru că alături de ei vor sta familia şi prietenii!

“Este o mare provocare! E greu să fii pe scenă, este greu să emoţionezi un public atât de numeros, dar este mai greu să trăieşti emoţiile fiecărui copil care cântă în faţa ta. Sunt mamă şi ştiu că fiecare copil este special prin el însuşi! Cum pot să aleg doar unul?“, a spus Antonia.

Prezentatorii show-ului vor fi cunoscutul actor Dan Bordeianu  şi Theo Rose, posesoarea unei voci-fenomen şi o stea în devenire în peisajul artistic românesc.

Mai mult de atât, KIDSing va beneficia de experienţa celui mai apreciat regizor de videoclipuri din România, Iulian Moga.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here