Juno şi Nicole Cherry au lansat videoclipul melodiei „Grenada“

Într-o atmosferă incendiară, Juno a lansat primul sau featuring cu Nicole Cherry: Grenada. La petrecerea de lansare a piesei au fost invitaţi şi artişti precum Smiley, Shift, Dorian, Kale sau Jean Gavril, alături de care Juno a făcut show.

Juno feat. Nicole Cherry - Grenada

Grenada poartă chipul femeii super puternice: “Voiam neapărat o voce feminină în piesă, ca să dea greutate mesajului. Nicole e foarte talentată, e o tipă cu atitudine. Am mai lucrat împreună şi ştiam că totul o să meargă ca pe roate”, povesteşte Juno.

“Mă bucur mult de colaborarea cu Juno, un băiat foarte talentat. Grenada este o stare de spirit şi instant te îndrepţi spre ringul de dans”, mărturiseşte Nicole Cherry.

Videoclipul pare extras din filmele de acţiune americane, cu răufăcători mereu pe drumuri sau în misiune, un fel de “Bonnie şi Clyde” după cum descrie Nicole Cherry.

Muzica şi versurile sunt semnate de Alex Stancu şi Nicole Cherry, iar producţia muzicală aparţine lui Florin Boka, Roland Kiss, Dorian Micu şi Mihai Andrei. Piesa a fost compusă şi produsă în studiourile Hahaha Production şi este lansată în colaborare cu MediaPro Music şi Cat Music.

Juno a colaborat cu Smiley pentru piesa “RARA” , iar în noiembrie 2017 şi-a lansat alături de Feli primul single-“Averile”. În 2016, a intrat în echipa Hahaha Production, alături de care lucrează pentru proiectul Juno. La început de an a lansat piesele “Praf” şi “Ego”, iar ulterior a colaborat cu Kale şi Tequila pentru piesa “Jack şi Rom”, dar şi Jean Gavril pentru single-ul “Fata, bea cu mine”

Hahaha Production este unul dintre cele mai influente label-uri independente din România şi, totodată, un brand important pe piaţa muzicală internatională. Astăzi, cel puţin 25 % din Top 100 cele mai populare piese româneşti poartă semnătura Hahaha Production. Smiley, Feli, Paul Damixie, Sore, Seredinschi, Cabron, Juno sunt doar câteva nume din portofoliul casei de producţie.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here