YellLow şi Skizzo Skillz au lansat videoclipul melodiei „Junky“

Proiectul YellLow a revenit cu single-ul „Junky”, iar de această dată a pregătit şi un featuring neaşteptat, alături de Skizzo Skillz.

Yellow feat. Skizzo Skillz - Junky

„Noi ne-am bucurat recent de o vacanţă surpriză în Italia, pierde-vară cu Skizzo şi ai lui. Mare caterincă! Vedeţi în videoclip cum a fost acolo. Oh boy! Oh boy! #junkyforyourlove”, declară YellLow.

Piesa „Junky” păstrează elementele eclectice, caracteristice YellLow, mai ales că varianta lui Skizzo este în limbă română, iar partea Luizei este în limba engleză. Piesa este compusă de Luiza Popescu şi Andi Petreanu (doi dintre membrii proiectului), dar şi de Skizzo Skillz şi Cristian Tarcea, alături de care YellLow a lucrat şi la single-ul „Put It On Top”.

Videoclipul a fost filmat în regia lui Silviu Mindroc într-o locaţie spectaculoasă din Italia, un spaţiu poetic care punctează perfect notele track-ului.

„Pe Skizzo Skillz l-am cunoscut fix când s-a mutat în Bucureşti, din ‘Timishwawa’. El caută o trupă de live, noi căutăm un front-man cu atitudine. Ne-am întâlnit undeva la mijloc cu un freestyle trip-hop, live, în primul lui concert dintr-un club al capitalei. Ce vremuri! 7 ani mai târziu, mutam munţii împreună din Cinque Terre în România. Piesa e light, de vară târzie, ameţitoare, ca un pahar de şampanie. Pentru a filma clipul, am fost într-o locaţie grozavă, unde am avut parte de cea mai fun filmare ever, pentru asta le mulţumim tuturor celor implicaţi. Vom lansa mai multe variante ale aceste piese, atât în ţară cât şi câteva surprize pe alte meleaguri. We are blessed and loved. Take care”, au adăugat membrii YelLow.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here