Karmen a lansat videoclipul piesei „Play me“, interpretată alături de Stylo G, artist ce a colaborat recent cu Nicki Minaj

Sound fresh, energie, dans, culoare, doi artiști tineri și talentați – cuvintele care descriu cel mai recent single și videoclip lansate de Karmen – “Play Me”. Piesa este în colaborare cu Stylo G, artist și songwriter din Anglia, care de curând a avut o colaborare cu nimeni alta decât Nicki Minaj pentru piesa “Touch Down”.

„Play me“ a fost compusă de Adelina Stanga, Vlad Lucan și Achi, iar versurile au fost scrise de Adelina Stanga, Krishane și Stylo G. Producătorul piesei este Vlad Lucan, cel care se ocupă de toate piesele artistei. Videoclipul piesei a fost filmat și regizat de Khaled Mokthar, iar producția a fost realizată de Loops Production.

„«Play me» este despre magia de la începutul unei povești de dragoste. Jocurile de seducție aduse de o relație la început fac totul să fie fun și special. Atracția aceea wow care nu te lasă în pace. Sunt sigură că vă veți regăsi în versuri și freshness-ul piesei nu vă va lăsa să stați jos. A fost o placere și o onoare să lucrez cu Stylo. Este un artist cu o energie molipsitoare“, a spus Karmen.

„Piesa este foarte cool, are acest sound de flaut, iar Karmen completează foarte bine totul. Prima oară am auzit-o pe Karmen pe piesă și mi s-a părut wow și apoi am știu că trebuie să adaug acel «sauce» al meu. Este un mix de sos Jamaican, sos românesc și puțin englezesc și așa a luat naștere «Play me». Karmen este foarte talentată și a fost o plăcere să lucrez alături de ea la piesă și la videoclip“, a încheiat Stylo G.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here