Lora a lansat prima piesă din 2019, „Tu şi ea“, care are şi videoclip

Lora începe anul 2019 în forţă. Conform zicalei „roata se intoarce”, frumoasa artistă a pregătit o dulce răzbunare pentru toate momentele în care el a fost cu cealaltă ea. O poveste palpitantă, cu un final neaşteptat şi personaje spumoase, despre una dintre lecţiile pe care iubirea sau lipsa ei ţi le pot da.

Single-ul „Tu și ea” este compus de Lora alături de Şerban Cazan, Roland Kiss, Lucian Nagy și Smiley, în studioul HaHaHa Production, unde artista a mai lucrat anterior şi la alte piese.

În regia lui Ionut Trandafir, Lora a integrat în videoclip câteva persoane celebre, actorul Paul Diaconescu, care joacă în serialul „Triplu Sec”, actorul Alex Coman şi supermodelul internaţional, Alina Pușcău, iar scenariul o poartă pe artistă într-un periplu amoros, cu lupte palpitante, viscerale, acţiune „brutală” si ritm sustinut.

Trădare, schimbare, răsturnări de situație, videoclipul melodiei „Tu și ea” te ține în suspans de la prima secundă și până la final, este o poveste cinematografică inspirată din luptele pe care cuplurile le duc, in momentul in care intervine infidelitatea.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here