Cleopatra Stratan a lansat o nouă piesă, „Pupă-mă“, al cărei clip este filmat în Castellon de la Plana

După ce i-a spus „Adio” lui „Ghiţă” la început de an, Cleopatra Stratan lansează single-ul „Pupă-mă”, care este însoţit de un videoclip fun, de vară, filmat pe plajele din Grao şi Benicassim.

„Această piesă mi-a plăcut de la prima audiţie şi am început să lucrăm la ea. Mesajul este foarte clar şi scurt: «Pupă-mă»! Este vorba despre băieţii timizi, care nu ştiu cum să cucerească o fată şi apelează la lucrurile scumpe care ar putea-o impresiona, şi despre fetele care au nevoie de sentimente reale pentru a fi cucerite“, a spus Cleopatra Stratan despre piesa compusă şi produsă de Marius Dia, Alex Parker, MADS (Mădălin Roşioru), Alin Ilieş şi Marius Moga, în studiourile DeMoga Music.

Videoclipul este regizat de Iura Luncaşu, iar filmările s-au desfăşurat în estul Spaniei, în regiunea Castellon de la Plana. „M-am distrat super mult la filmări, având în vedere că şi scenariul e amuzant, iar datorită filmărilor am vizitat locuri uimitoare! Până şi vremea de afară a ţinut cu noi“, a încheiat artista.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here