Karym a lansat alaturi de Baikan Avenue melodia “Dangerous”

Deşi este de puţin timp pe piaţa muzicală, Karym a reuşit să cucerească repede fanii, dar şi producătorii din ţări ca Grecia şi Polonia, în cea din urmă semnând un contract cu casa de discuri FreshMusic.

karymKarym cântă de la vârsta de 7 ani, când a început să activeze ca tenor într-un cor local, alături de care a avut parte de turnee în Olanda, Belgia şi Austria şi a înregistrat două albume. Succesul real al lui Karym a început cu realizarea propriului cover într-o manieră originală, cu valenţe estetice puternice, pentru una dintre cele mai cunoscute piese ale Larei Fabian.

Karym a cunoscut deja succesul naţional şi european , cu piese difuzate în heavy rotation la posturi de radio din Germania, Anglia şi Franţa. Are la activ şi o participare la preselecţiile Eurovision din ţara sa natală , împreună cu o artistă cunoscută din Marea Britanie. La mijlocul lunii aprilie, Karym şi-a lansat, sub numele său real, în media naţională, primul său single oficial pentru piaţa muzicală naţională, “Fire”, o piesă clubbing, pe acorduri de saxofon, un single pentru primăvara 2014.

“Ideea de a lucra cu Balkan Avenue a venit în momentul în care am auzit una dintre piesele produse de Nikos. Instrumentele folosite mi-au atras atenţia de la bun început. L-am contactat, am stabilit de comun acord să lucrăm împreuna, iar el mi-a trimis mai multe producţii muzicale proprii. Sound-ul piesei nu e nou, dar e specific acestor vremuri, în care dorinţa de distracţie e la ea acasă. “Dangerous” e însă si o piesă de dragoste, despre acea femeie specială din inima oricărui bărbat!”, spune Karym.

“Mi-a plăcut foarte mult vocea lui şi am regăsit în Karym artistul cu care pot colabora pentru o piesă ca “Dangerous”. Sper să placă fanilor din toată lumea şi să simţim un nou vibe în această vară”, a declarat şi Nikos Moutzakitis, fondatorul proiectului Balkan Avenue.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here