Melodia „Poză de album“, interpretată de Mellina şi Vescan, aproape 2,5 milioane de vizualizări pe YouTube

Mellina, noua revelaţie a muzicii româneşti, are motive de bucurie. Prima ei melodie lansată alături de Mango Records şi Music Expert Company, „Poză de album“, interpretată alături de Vescan, a ajuns deja hit.

MellinaLa doar două săptămânii de la lansare, melodia a depăşit 2 milioane de vizualizări pe YouTube, fiind una din cele mai rapide ascensiuni de acest tip a unei piese româneşti.

„Sunt foarte fericită şi mă bucur enorm că piesa ‘Poză de album’, o colaborare cu Vescan, a prins atât de bine la public, deşi e o melodie cu un mesaj trist. Dovadă stau şi vizualizările de pe Youtube, lucru care mă face să cred şi mai departe în visele mele şi să lansez piese din ce în ce mai bune şi frumoase“, a spus Mellina.

Mai mult de atât, piesa a intrat din prima zi pe radiouri şi a devenit numărul 1 în topul ListenOnRepeat (topul celor mai ascultate 10 piese pe repeat din România). Single-ul este produs în studioul Mango Records de Dorian Oswin, cel care a semnat şi alte piese de succes, printre care se număra şi “No Lies” (Pitt Leffer), iar în calitate de coautor, Dorian are în portofoliul său super hituri precum “My Passion” (Akcent), “Love în Brasil” (Andreea Bănică) sau “I’m Sorry” (Akcent).

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here