Skizzo Skillz şi Anna May, au lansat videoclipul melodiei „Bum Bum“

Skizzo Skillz şi Anna May au lansat piesa ‘Bum Bum’, marcată de ritmuri fun-pop şi compusă în studiourile Hahaha Production.

Skizzo Skillz si Anna MaryFiorii pulsatili pe care ni-i transmite melodia sunt parcă o transpunere sonoră a celebrilor deja fluturi care îşi fac apariţia în stomac atunci când ne îndrăgostim iraţional, vulcanic, intempestiv. Anna May este de părere că piesa se încadrează unui gen denumit de ea “happy-hardcore”, identificandu-se total în tonul optimist al acesteia. “Când am ascultat pentru prima dată piesa scrisă de Şerban Cazan şi Alex Velea în studio-ul Hahaha, am simţit că mă îndrăgostesc. Pot spune că a fost iubire la prima audiţie!”, a spus Anna May.

Videoclipul, în regia lui Valentin Narcis Sturzu, a fost filmat în Braşov, oraşul în care Anna s-a născut şi şi-a desăvârşit studiile de canto şi balet. Filmările au durat o zi întreagă, iar artista a schimbat mai multe ţinute urbane. Cu ocazia filmării aceasta a făcut şi o schimbare curajoasă de look, vopsindu-şi părul într-un verde electrizant. Rebelă, dar cu un aer ingenuu, senzuală şi jucăuşă, astfel o veţi regăsi pe Anna May.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here