Karym a lansat videoclipul melodiei „Rău de lacrimi“

Karym revine în forţă şi lansează single-ul “Rău de lacrimi”, o piesă despre iubire şi suferinţă. Piesa este produsă în studioul Fly Project, de Nicole Cherry, Popescu Felix Dragoş, Treanţă Marcel Cristian, Ionescu Tudor şi Deneş Daniel.

Karym - Rau de lacrimiVideoclipul piesei “Rău de lacrimi”, în regia lui Daniel Libeg, reuşeşte să surprindă povestea unei femei, sexy şi frumoasă, dar mai puţin statornică într-o relaţie. Karym reprezintă băiatul real al zilelor noastre, care se confruntă cu o relaţie destul de tumultoasă.

În clip îşi face apariţia şi Celia, cu care artistul a lansat în urmă cu un an piesa “La două capete”. Artista joacă rolul de fată bună şi îl salvează pe Karym. Rolul “fetei rele” este jucat de o altă bună prietenă a artistului precum şi a Celiei, Larisa Judele, de profesie fitoterapeut, care contrar aparenţelor, în viaţa de zi cu zi este o fire blândă, departe de imaginea de faţa rea pe care o afişează în clip.

“Piesa mi-a plăcut imediat ce am auzit demo-ul în studioul Fly Records, am simţit că este o piesă care îmi pune în valoare vocea şi că mă reprezintă. Ideea clipului îmi aparţine, este puţin diferit faţă de restul clipurilor mele şi mă bucur că rezultatul este pe măsura aşteptărilor mele. Ştiu exact încotro mă îndrept ca artist, numai că lucrurile se fac treptat. Nu vreau să cad în extreme. Mesajul piesei este de mare actualitate… fake news, fake people, fake feelings… prea multă falsitate în relaţii, prea mult materialism…”, a declarat Karym.

Karym s-a făcut remarcat la începutul anului 2017, când a lansat “Anonim”, alături de Mellina. La finalul anului trecut, Karym a lansat alături de Celia piesa “La două capete”.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here