Coregraful Florin Maris lucreaza cu Fuego – Paul Surugiu pentru emisiunea de la TVR 2 care va debuta duminica, 7 octombrie!

Paul Surugiu Fuego va debuta pe 7 octombrie la TVR 2 cu emisiunea de divertisment “Drag de Romania mea”. In spatele acestui show sta o echipa bine sudata iar din ea face parte si un coregraf care coordoneaza echipa de dansatori si se ocupa si de toaletele de scena ale dansatorilor! Coregraful se numeste Florin Maris si a lucrat până acum cu cele mai tari cluburi atât de la noi din capitală dar si de peste hotare, ajungând să colaboreze cu cele mai cotate localuri de fiţe din  Monaco, Monte Carlo, Atena, Roma, Coasta de Azur sau  Grecia. Coregraful a pus umarul si a lucrat la multe dintre Revelionele de la Antena 1, Acasa TV şi Kanal D, dar şi cu mulţi dintre soliştii care au concurat sau au ajuns la Eurovision, dar a fost şi coregraful Elenei Paparizou sau al Elenei Cârstea, iar la un moment dat a lucrat si cu Dorian Popa sau Luminiţa Anghel dar şi mulţi alţii, “Pentru emisiune filmăm şi 12 ore pe zi şi repetăm cu echipa de dansatori şi 3 zile pe săptămână. Trebuie să filmăm în total 12 emisiuni pâna la sfârşitul lunii  noiembrie şi abia am filmat 4, fiind filmări foarte migăloase. Avem multe costumaţii pentru echipa de balerine a emisiunii, majoritatea fiind aduse din Las Vegas şi Paris, în special cele cu pene, fiind foarte scumpe”, a pocestit  coregraful la filmări. Costumaţiile au costat mii de euro şi au fost aduse special pentru aceste show-uri de televiziune din Paris sau din alte colturi ale lumii. Florin Maris este unul dintre cei mai căutaţi coregrafi şi iată că cei de la TVR au pus mâna pe el şi colaborarea este de bun augur, ambele părţi fiind mulţumite.

 

1 COMENTARIU

  1. Fuego este un mare artist, iar emisiunea sa, DRAG DE ROMANIA MEA va fi cel mai de succes show de televiziune! Foarte frumosi dansatorii, iar costumele sunt remarcabile!Mult succes tuturor!!!

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here