Kate a lansat un lyric video pentru melodia „Dacă pleci“

Kate a lansat o nouă piesă, “Dacă pleci”, o melodie de dragoste, compusă de Mihai Ristea, cel care semnează şi single-ul anterior al artistei, “Din vina ta”.

Kate DACA PLECI“Mesajul acestei piese este unul sensibil, care ajunge la inimile şi la sufletele oricui. Cu toate că am ales să îl lansez la începutul verii, nu este o piesă de vară, pentru că sunt convinsă că printre mare, soare şi distracţie, oricine poate deveni puţin melancolic şi romantic”, a explicat Kate.

Deşi a trecut mai bine de un an de când a lansat single-ul anterior, Kate a avut o perioadă extrem de activă şi de încărcată. “Am dat bacalaureatul, am intrat la facultate, la Conservator şi am trecut cu bine de sesiunile de examene. Însă pasiunea mea dintotdeauna a fost muzica şi sunt fericită că am reuşit ca ea să nu rămână doar atât”, a mai spus tânăra cântăreaţă.

“Am mari speranţe că noua mea piesă va deveni hit: are un sound diferit şi nişte versuri demne de o poezie. Toţi oamenii se pot regăsi la un moment dat într-o astfel de situație. Cu toţii iubim sau am iubit, am suferit şi tot prin muzică am reuşit să ne exprimăm cel mai bine”, a încheiat artista.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here