Kate a lansat videoclipul melodiei „Din vina ta“

Tânăra artistă Kate a lansat pe 7 ianuarie videoclipul celui de-al doilea single din carieră, “Din vina ta”, o piesă pop, de dragoste, compusă de Mihai Ristea şi Alex Cotoi.

Kate“Noul meu single vorbeşte despre o dragoste pierdută, despre suferinţa de după o relaţie încheiată, când unul dintre parteneri nu poate trece peste despărțire“, a explicat Kate.

Filmările pentru noul videoclip au avut loc la Casa Big Brother, în regia lui Michael Mircea, şi au durat 16 ore, iar styling-ul a fost asigurat de Sorina Cotea. La filmări a participat şi Mihai Ristea, unul dintre compozitorii piesei. “Am avut ocazia să lucrez cu o echipă de profesionişti desăvârşiţi! Nu am simţit deloc că muncesc, a fost ca o zi în compania prietenilor, m-am distrat pe cinste!”, a spus artista.

Videoclipul este fresh şi plin de energie, iar povestea este una simplă, dar emoţionantă: “În timp ce sunt în studio cu Mihai Ristea şi înregistrez primul meu hit, cu bandul în spate, mi-l imaginez pe fostul iubit, care dansează lângă mine. Practic, povestea clipului se potriveşte cu o experienţă trăită de mine recent. Oare au €˜complotat™ compozitorul piesei şi regizorul videoclipului, ştiind ceva de fosta mea dragoste?”, a spus Kate.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here