Kaya a lansat videoclipul melodiei „Burn“

Kaya, o apariţie memorabilă, desprinsă parcă din miturile cu zeiţe, a lansat o piesă fierbinte al cărei ritm mistuitor va pune distracţia pe jar. Născută peste Prut, tânăra cu o înfăţişare exotică pe care se citeşte inocenţa şi puterea deopotrivă, pe numele său real Alina, este pregătită să cucerească publicul cu energia şi talentul său.

KayaO prezenţă obişnuită cu scena, Kaya se simte în largul ei în faţa mulţimii, se înconjoară cu note muzicale, flirtează cu luminile, îşi modulează vocea în ritmuri seducătoare şi lasă muzica să creeze o poveste de neuitat. A simţit chemarea muzicii de mică, iar încurajată de familie şi-a urmat pasiunea şi a dezvoltat-o pe parcursul timpului, colaborând cu studioul MAAN şi casa de producţii Roton Music.

Cel mai recent single, “Burn”, este piesa ei de suflet despre care declară: “Atunci când cânt piesa simt că mă mândresc că am reuşit să facem o piesă diferită de tot ce este la momentul actual pe piaţă, simt că mi se potriveşte cu starea sufletească”.

Filmările clipului i-au creat emoţii aparte, astfel Kaya povesteşte cu drag că a fost atât de frumos încât, după multe ore de filmare, nu se simţea deloc obosită. “În general eram foarte entuziasmată pentru că am lucrat cu o echipă minunată şi m-au făcut să mă simt atât de bine încât filmările puteau să dureze şi două zile”. Videoclipul, unul de imagine, o prezintă pe Kaya prinsă într-un joc de sunete asemănător flăcărilor.

“Oare o să le placă şi celorlaţi piesa aşa cum îmi place mie”, a fost primul şi cel mai sincer gând al artistei Kaya, la auzul primelor acorduri din single-ul ei de debut. Vă sugerăm să daţi play şi să vă îndrăgostiţi de ritmul piesei.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here