Preselecţiile „Românii au talent“ ajung la București

Eroii talentului se pregătesc de show-ul vieții lor, sunt înarmați cu încredere și curaj, dar au nevoie de susținerea ta ca să strălucească în lupta pentru „DA“!

Romanii Au TalentCel mai urmărit show de divertisment din istoria televiziunii ia cu asalt Palatul Național al Copiilor din București pe 21, 22 și 24 octombrie, dar și pe 1, 2, 5 și 6 noiembrie. Vor fi zile cu talent, în fața unui juriu plin de umor și strălucire.

Descoperă primul eroii celui de-al șaptelea sezon Românii au talent, vino în public în zilele de preselecții cu juriu, de la ora 11:00 și de la ora 17:00, bucură-te de un show memorabil alături de jurații Andi Moisescu, Mihaela Rădulescu, Andra și Florin Călinescu și ai parte de distracție la cote maxime, adusă pe scena talentului de gazdele emisiunii, Smiley și Pavel Bartoș!

Timp de șapte zile, bucureștenii sunt așteptați la Palatul Național al Copiilor, să fie alături de cei mai talentați, surprinzători și amuzanți concurenți, să-și susțină favoriții în lupta pentru titlul de erou național și să aibă parte de un spectacol extraordinar, plin de emoții, energie, vibrație și momente incredibile.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here