Voltaj va filma un videoclip în timpul concertului „X“ de la Sala Polivalentă din Bucureşti

Trupa Voltaj se pregăteşte intens de concertul „X“, care are loc pe 20 octombrie, la Sala Polivalentă din Bucureşti, şi face un anunţ important, cu doar câteva ore înainte de a urca pe scenă.

voltaj-concert-x-videoclip-a-12a

Membrii formaţiei au anunţat că toţi spectatorii care vor filma momentul piesei „A XII-a“ din cadrul concertului vor putea fi parte din următorul videoclip al trupei. Este o premieră pentru băieţii de la Voltaj, fiind primul videoclip în care regizor este publicul prezent la un concert al trupei.

Astfel, în seara concertului, toţi cei care vor filma fragmente din momentul piesei „A XII-a“ şi le vor trimite la adresa de email videoclip@voltaj.ro, pot fi parte din noul videoclip Voltaj, care va fi lansat joi, 27 octombrie 2016.

Concertul, care va începe la ora 20.00, va conduce publicul într-un univers plin de tehnologie, efecte speciale şi emoţie, un concert spectaculos demn de cele mai mari scene internaţionale. Din setlistul concertului nu vor lipsi piese celebre, dar şi melodii de pe noul album „X“.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here