Keo şi Alexandra Ungureanu au lansat videoclipul melodiei „Cel mai frumos cadou“

Keo şi Alexandra Ungureanu sunt ajutoarele Moşului în acest an şi lansează videoclipul piesei “Cel mai frumos cadou”.

Keo si Alexandra UngureanuPiesa lansată în 2010 s-a bucurat de o atenţie deosebită din partea publicului, fiind foarte populară şi la capitolul cover-urilor lansate de către fani, iar acest lucru a fost un indicator clar că o poveste vizuală va fi binevenită din partea artiştilor.

Videoclipul îi prezintă pe cei doi artişti prinşi în febra pregătirilor de Crăciun, vizibil emoţionaţi şi nerăbdători, aşteptându-şi persoanele dragi acasă.

Keo declară: “Povestea piesei “Cel mai frumos cadou” a început acum câţiva ani. Este o piesă de suflet, care revine în atenţia publicului an de an, iar acum avem şi un videoclip care să transmită mai departe emoţiile din versuri.”

Iar Alexandra continuă: “”Cel mai frumos cadou” a trecut cu siguranţă proba timpului, fiind una dintre piesele preferate de români în această perioadă a anului. Mă bucur că povestea a prins contur prin acest video realizat într-un decor idilic de Crăciun. Povestea este simplă, fiecare se poate regăsi în ea şi cu siguranţă alimentează dorul de persoana iubită, când ea lipseşte, iar sărbătorile se apropie.”

Despre sărbătorile de iarnă, artiştii spun că nu le mai simt ca în copilărie, cu toată sfinţenia pregătirii lor, cu toată magia văzută prin ochii copiilor care cred neclintit în Moş Crăciun. Acum nu îşi mai doresc cadouri, ci persoanele dragi alături sau sentimente frumoase.

“E puţin obositoare goana după cadouri şi cumpărături, şi dorinţa cea mai mare e pentru linişte, acasă, lângă cei mai dragi sufletului”, spune Alexandra. “Cele mai frumoase cadouri rămân cele sufleteşti şi cea mai de preţ bucurie rămâne tot muzica”.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here