Killa Fonic prezinta “Miami Bici” – piesa de pe coloana sonoră a filmului cu același nume

Killa Fonic lansează clipul piesei “Miami Bici”, coloana sonoră a filmului cu același nume, ce urmează să aibe premiera pe 21 februarie în cinematografele din România.


În clip apar și cele două personaje principale din film, interpretate de BRomania și Codin Maticiuc, precum și regizorul filmului, Jesus del Cerro.

“Mesajul piesei este mesajul filmului: este vorba despre doi români care ajung la Miami și încearcă să facă bani pe căi ilegale. Este o comedie cu un vibe internațional. De altfel, și piesa are un sound american, presărat cu anecdote românești tradiționale. Codin m-a invitat să vedem filmul, pentru că își dorea o piesă care să fie tema principală. După vizionare, am mers la studio la Global Records și am compus piesa într-o seară alături de Alex Ghinea (911). Mă regăsesc în povestea filmului, când eram mai mic visam să ajung împreună cu vărul meu, din Italia, unde locuiam atunci, la Miami.” – a declarat Killa Fonic

Clipul a fost filmat în studio, unde Killa (pe numele sau adevarat Ionuț Răducanu), Codin Maticiuc, BROmania (Matei Dima), Jesus del Cerro, membri ai clanului KHK (Killa House Klan, label-ul propriu al artistului) și mai multe fotomodele s-au distrat la o petrecere improvizată pe o barcă. Clipul alterneaza scene filmate in studio cu momente cheie din film.

Cel mai recent succes al rapper-ului ploiestean de 30 de ani este Bambolina – piesa in colaborare cu Carla’s Dreams, care a strans in 4 luni peste 12 milioane vizualizari pe youtube, fiind prezenta in playlist-urile multor posturi de radio.

 

1 COMENTARIU

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here