Madonna și-a anulat un concert cu 45 de minute înainte să urce pe scenă

În toamna anului trecut, Madonna a fost în centrul atenției, după ce a decis să anuleze mai multe concerte, chiar dacă biletele fuseseră deja puse în vânzare.

Atunci, Madonna a anunțat că are unele probleme de sănătate și că spectacolele, care ar fi trebuit să aibă loc între 30 noiembrie și 2 decembrie în Boston, nu vor fi reprogramate, astfel că toți cei care își cumpăraseră bilete vor primi banii înapoi.

“Durerile pe care le am acum sunt copleşitoare şi trebuie să mă odihnesc şi să urmez recomandările medicilor, pentru a putea reveni mai puternică şi mai bine şi a continua călătoria Madame X împreună cu voi toţi”, a scris Madonna pe rețelele de socializare la acea vreme.

Zilele trecute, Madonna a fost din nou în centrul atenției, după ce a decis să-și anuleze concertul din Lisabona cu doar 45 de minute înainte de a urca pe scenă. Acesta este cel de-al 8-lea concert din turneul Madame X pe care celebra cântăreață îl anulează din cauza problemelor pe care le are.

“Îmi pare rău că a trebuit să anulez show-ul din această seara, dar trebuie să îmi ascult corpul şi să mă odihnesc”, a anunțat Madonna pe internet.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here