Klyde a lansat un lyric video pentru melodia „Chemistry“

Klyde, artistul carismatic al cărui zâmbet şi voce cuceresc publicul şi fanii iremediabil, lansează un follow-up pentru piesa “Ama”, cu care s-a făcut remarcat în România şi peste hotare.

Klyde ChemistryArtistul a făcut furori în această vară pe scena festivalului internaţional “Baltic Song Contest 2016” unde reprezentaţia sa a fost îndelung aplaudată şi lăudată de juriu şi public deopotrivă. Klyde s-a făcut remarcat o dată cu participarea la show-ul X Factor, acolo unde a lăsat impresionat publicul prin prezenţa scenică şi interpretarea sa.

Klyde este şi autor pentru piesele sale, transpunându-şi cu succes trăirile pe foaie, creând astfel versuri în care fanii săi se regăsesc cu uşurinţă. Energia caracteristică tânărului se simte în toate single-urile sale şi în proiectele unde este implicat.

Pentru piesa “Chemistry”, Klyde a scris singur versurile, iar de producţie s-a ocupat Mădălin Sichitiu. Artistul declară că a simţit că piesa trebuie să aibă momentul şi forma ei aparte, din această cauză nu s-a grăbit să o arate publicului: “Iniţial piesa era uşor diferită, dar cu puţin ajutor şi sfaturi de la Mădălin, am recompus-o şi produs-o aşa cum ne-am dorit, fără să ţinem cont de tendinţele actuale, dar sunt convins că acum a ajuns în forma ei cea mai bună”.

“Piesa vorbeşte despre chimia dintre două suflete pereche, fie ei îndrăgostiţi sau doar cei mai buni prieteni; chimia care învinge distanţa şi face ca relaţia să rămână la fel chiar şi după mult timp. Sper să se regăsească cât mai multă lume şi să le transmită piesa o emoţie, o stare deosebită”, a adăugat Klyde.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here