EXCLUSIV Ana Baniciu: „Pregătesc o piesă alături de tatăl meu“

Ana Baniciu a lansat, la sfârşitul anului trecut, o nouă melodie însoţită de videoclip, „Aromă de iarnă“, care a adunat pe YouTube, până în prezent, aproximativ 700.000 de vizualizări.

mircea ana baniciu interviu exclusiv

Noua piesă a artistei poartă semnătura Quantum Music, casa de producţie a Ralukăi, iar acum Ana Baniciu ne-a acordat un interviu în cadrul căruia a vorbit despre „Aromă de iarnă“, dar şi despre cariera ei şi despre viaţa ei privată.

TrăieşteMuzica.Ro: La finalul anului trecut ai lansat melodia „Aromă de iarnă“, care a venit însoţită de videoclip. Care este povestea din spatele piesei şi cum a fost la filmări?

Ana Baniciu: Povestea este una reală! Piesa este despre cum am înţeles eu un bărbat, pentru că nimic nu este întâmplător şi pentru că acesta a apărut în viaţa mea nu întâmplător. E prima melodie la care am compus şi eu şi la care
mi-am pus sufletul pe tavă!

Cum ai ajuns să colaborezi cu cei de la Quantum Music şi cum a fost să lucrezi cu ei?

Am ajuns datorită unui prieten, el m-a invitat acolo! Am cunoscut o gaşcă de oameni extraordinari cu care m-am simţit ca în familie!

Anul trecut ai debutat şi în dublajul de film. Cum ţi s-a părut noua experienţă?

Trebuie să recunosc că am mai făcut în trecut dublaje pentru diverse reclame, dar pentru animaţii nu. A fost o experienţă tare frumoasă şi ceea ce a fost şi mai plăcut a fost când am vizionat animaţia în cinematograf.

Eşti actriţă şi cântăreaţă, dar ai şi propria colecţie de haine. Când mai ai timp şi pentru viaţa ta privată?

Încerc să le fac pe toate bine şi se întâmplă să neglijez uneori viaţa persoanală. Nu înseamnă că nu ies cu prietenii sau că uit să mai ies la un film din când în când. Dar asta nu se întâmplă foarte des!

Dacă nu ai fi fost artistă şi nu ai fi apărut în lumina reflectoarelor, ce carieră crezi că ai fi avut astăzi?

Asta este o întrebare foarte grea, pentru că nu prea mă văd făcând altceva. Am terminat Academia de Studii Economice din Bucureşti, Administrarea Afacerilor în Limba Germană şi probabil că aş continua pe latura aceasta. Dar sper să nu fiu nevoită să fac asta.

interviu ana baniciu exclusiv

Pe reţelele sociale ai postat, nu doar o dată, fotografii din sala de sport. Ai dezvoltat o pasiune pentru fitness?

Da, sportul a devenit o pasiune pentru mine şi mă bucur că am reuşit în cei aproape patru ani de sală să motivez cât mai mulţi prieteni şi nu numai să facă mişcare!

Ce planuri ai pentru acest an şi când vom auzi un nou single semnat Ana Baniciu?

Forte multe şi frumoase! Ne-am apucat deja de compus din primele zile ale acestui an, urmează şi o piesă alături de tatăl meu, proiecte legate de sport şi cine ştie ce mai apare. Cert este că sunt deschisă şi abia aştept noi provocări!

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here