Klyde a lansat videoclipul piesei „Ama“

Klyde lansează prima sa piesă alături de Roton Music, “Ama”, care reuşeşte să ne ne învăluie într-o poveste plină de mister şi senzualitate.

Klyde AmaCompusă de Liviu Tănăsoiu şi Dorin Ochenatu, “Ama” are în prim-plan un moment des întâlnit în care te simţi atras de o persoană şi faci tot posibilul pentru a o cuceri.

Klyde, care a contribuit şi la scrierea versurilor, s-a declarat încântat de vibe-ul şi mesajul piesei: „În opinia mea, piesa are un aer misterios şi senzual. E vorba despre atunci când eşti ademenit de o persoană necunoscută şi încerci să faci tot ce poţi pentru a fi împreună cu ea, dar nici nu eşti sigur dacă mişcările tale sunt bune. Aş vrea ca publicul, când o ascultă, să simtă că face parte din poveste“.

“Ama” are parte de un videoclip regizat de Khaled Mokhtar, a cărui viziune reda perfect enigmele din jurul poveştii de dragoste ce tocmai se înfiripă.

„Filmările au mers foarte bine, mă bucur că mi s-a îndeplinit dorinţa de a lucra cu Khaled Mokthar, pe care îl admir mult ca regizor. Totul a durat 12 ore, a fost şi obositor dar a meritat, pentru că sunt foarte mulţumit de rezultat“, a spus Klyde.

 

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here