“La ușa mea” – o poveste de dragoste în versuri, cantata de Cleopatra Stratan

2020 este anul in care fiica cântărețului Pavel Stratan isi sarbatoreste majoratul. Dupa single-uri de succes precum „Te las cu inima”, „Pupă-mă” și „Eu m-am pierdut”, Cleopatra Stratan lanseaza o noua piesa intitulata „La ușa mea”. Aceasta este compusă de către artistă împreună cu Marius Dia, Olivia Addams și Alex Parker.

Povestea piesei se axeaza pe ideea ca iubirea cu fluturi în stomac a adolescenței se încheie, Cleopatra fiind de nerecunoscut. Cu un decor ce te duce cu gândul la perioada anilor ’90, videoclipul piesei „La ușa mea“, regizat de Roman Burlaca, dezvăluie o Cleopatra Stratan diferită, care își pune în evidență latura sexy și încrezătoare.

Piesa «La ușa mea» vine de la Marius Dia și Alex Parker și mi-a plăcut din start. Pot spune că și eu am lucrat la ea pentru că versurile îmi aparțin, aceasta fiind prima piesă lansată cu versurile mele în totalitate. «La ușa mea» este o piesă ritmată cu un mesaj demn: orice fată poate să treacă peste o despărțire, să-și șteargă lacrimile și să nu ofere o a doua șansă. Despre asta e piesa. Filmările au fost extenuante, însă am primit o energie absolut minunată de la dansatori și echipă. Sper din suflet să vă placă piesa și să o simțiți așa cum o simt eu!”, mărturisește Cleopatra.

Cântăreață de cetățenie moldovenească și română a bifat 6 recorduri mondiale (cel mai tânăr artist care a lansat un album de succes, cel mai tânăr interpret care a susținut un concert live de două ore în fața unui public numeros, cel mai bine plătit artist care a primit zece mii de euro pentru o singură piesă, cel mai tânăr interpret care a primit trei premii MTV, cel mai tânăr interpret care a avut un hit pe primul loc in topuri și cel mai tânăr cântăreț de succes), devenind celebra cu piesa “Ghiță”, pe care a lansat-o la varsta de doar 3 ani.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here