Laurenţiu Guran a lansat o variantă inedită a piesei „Hallelujah“

Mai sunt câteva zile până la Sărbători, iar emoţia a pus stăpânire pe fiecare dintre noi. În perioada aceasta, cu toţii devenim mai sensibili, iar gândurile noastre se îndreaptă către aceia pe care îi iubim.

Laurentiu GuranLa fel i s-a întâmplat şi lui Laurenţiu Guran, solistul trupei ASHA. Dacă majoritatea cântăreţilor de la noi au ales ca în decembrie să îşi bucure fanii cu câte un colind, el a ales să surprindă pe toată lumea cu o melodie care îţi da fiori.

Ştiut de public ca fiind foarte dinamic şi extrem de energic pe scenă, Laurenţiu Guran, şi-a dorit să spargă tiparul şi să-şi arate latura sensibilă, interpretând piesa lui Leonard Cohen, „Hallelujah” într-o formă mai puţin obişnuită. Într-o manieră proprie şi originală, acompaniat de un pian clasic alături de Dan Stesco, artistul a reuşit să capteze atât magia sărbătorilor, cât şi mesajul piesei.

“Anul acesta am vrut să ofer ceva altfel de Sărbători. Deşi puţini o ştiu, prima mea dragoste a fost pianul, aşa că m-am întors la el, ajutat de colegul Polymoog (Dan Stesco). Mi-am dorit foarte tare o piesă care să nu fie colind, să ies din tiparul pe care-l auzim an de an în preajma Sărbătorilor. Şi ce piesă putea fi atunci mai potrivită decât această capodoperă a lui Leonard Cohen, cu atâtea simboluri biblice şi cu un titlu cu profunde vibraţii religioase? Hallelujah, într-o traducere aproximativă “Praise The Lord”! Lăudat fie Domnul!. Sărbători frumoase vă doresc”, ne-a declarat Laurenţiu.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here