Semifinaliştii „X Factor“, în duet cu vedete de renume din România

Din ce în ce mai aproape de marele deznodământ şi din ce în ce mai mult show. Semifinala live „X Factor” îi aduce vinerea aceasta în prim plan pe cei şase norocoşi care săptămâna trecută au reuşit să impresioneze nu doar juriul, ci şi publicul, că locul lor este pe scena „X Factor”.

Juriul X Factor

Sergiu Braga și Adina Răducan, Trupa 69 și Alessio Padeu, Alexandra Crișan și Nicoleta Nucă luptă în continuare pentru a demonstra că au factorul X şi a câştiga marele premiu în valoare de 100 000 de euro, interpretând câte două melodii fiecare, dintre care una în duet.

Surpriza din semifinală este că cei şase concurenţi vor face duete cu vedete de renume de la noi, dar şi foşti concurenţi „X Factor”, care retrăiesc emoţiile show-ului la cote înalte. Astfel, telespectatorii se vor putea bucura de un adevărat spectacol live, susţinut de Alessio Padeu şi Lora, Alexandra Crişan şi CRBL, Nicoleta Nucă şi Florin Ristei, Adina Răducan şi Daniel Buzdugan, Sergiu Braga şi Nelu Ploieşteanu şi Trupa 69 şi Dragoş Udilă.

Aceasta nu este însă singura surpriză din semifinala „X Factor”. Seria recitalurilor de excepţie susţinute de juraţii supershow-ului, deschisă de rock-starul Bănică şi continuată de showmanul Brenciu se va încheia în această seară cu un spectacol de zile mari, susţinut de diva Delia.

Votul suprem va aparţine şi de această dată telespectatorilor, care vor desemna cei patru finalişti care vor da totul pe scenă, promiţând un spectacol total în marea finală „X Factor”, difuzată în a doua zi de Crăciun, pe 26 decembrie, de la 20:30, la Antena 1.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here