Lavinia a lansat videoclipul melodiei „Replică de cinema“

Se spune că viaţa este ca un film. Indiferent de genul filmului, dramă, comedie, acţiune, nu uita că tu eşti rolul principal. Povestea ta poate rescrie orice scenariu pentru că ai adunat sau aduni multe momente care pot fi cele mai bune replici de cinema.

Lavinia - Replica de cinema

Compusă în studiourile DeMoga Music, de către Robert Toma şi Adrian Klein, piesa „Replică de cinema” exprimă o poveste de dragoste, inspirată din realitate, şi care ar putea concura cu uşurinţă la un scenariu de film.

Videoclipul piesei este regizat de către Silviu Mindroc şi aduce în prim plan şi o coregrafie specială, un dans contemporan plin de pasiune şi sensibilitate, cu doi dansatori profesionişti, Hera Zaulet şi Marius Moldovan – finalişti ai emisiunii concurs „Romanii au talent”. În videoclip, Lavinia apelează la trucuri de styling şi abordează look-uri diferite şi inedite, sexy, încrezătoare, sensibilă, adaptate şi stilului muzical.

Lavinia a lansat în urmă cu un an piesa „Sfarsitul lumii”, alături de Cabron. De-a lungul timpului, frumoasa artistă a lansat şi piese în limba engleză şi română, dintre care amintim „Honey Boy”, „Dragoste cu împrumut”, „Poveşti cu zâne” sau „Aroma Del Amor”, o poveste inspirată din cultura spaniolă, cu un dans autentic de flamenco.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here