What’s Up a lansat videoclipul piesei „Doare“

După ce a lansat „Ora 2“, piesă ce face parte din „Project Islanda“, What’s Up revine cu „Doare“, un single compus alături de Marius Moga, Commands și Mitchell Hazlett, în care artistul își cântă povestea.

whats up doare

Videoclipul piesei „Doare“ a fost filmat în Islanda, în partea de sud a țării, pe plaja neagră din Vik, dar și în Londra, astfel că peisajele fascinante scandinave se completează perfect cu atmosfera britanică.

„Islanda este o țară plină de poveste și totodată un loc puțin exploatat. Am avut patru anotimpuri într-o zi, a fost, întradevăr, o experiență specială“, a spus artistul.

Începutul poveștii îl surprinde pe What’s Up naufragiat pe malul mării, iar valurile nu îi dau pace și aduc lângă el o sticlă cu un mesaj. Scrisoarea din sticlă este scrisă chiar de artist și reprezintă povara pe care o trăiește.

„«Doare» este cea mai matură și emoționantă piesă a mea de până acum. Este despre sinceritatea de a spune exact ceea ce simți, chiar și în cele mai grele momente. În clip, puteți vedea și câteva cadre din «Mi-a furat inima», care este unul dintre următoarele mele single-uri, dar și ultimul capitol al trilogiei «Taxi»“, a mărturisit What’s Up.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here