vineri, iulie 19, 2024
AcasăARTIȘTI ROMÂNILavinia Pârva a lansat o nouă melodie, „Live your life“

Lavinia Pârva a lansat o nouă melodie, „Live your life“

Lavinia Pârva a revenit în industria muzicală și a lansat de curând melodia „Live your life“, piesă ce continuă noul stil al artistei, prin care aceasta încearcă să transmită un mesaj puternic.

lavinia parva live your life

După ce a anunțat că formează un cuplu cu Ștefan Bănică, toată lumea a spus despre Lavinia că aceasta își pregătește și revenirea în muzică, iar acest lucru pare să se fi întâmplat acum. Artista afirmă că lucrează și la un album, piesa „Live your life“ fiind produsă și orchestrata de Mym Constantin și Mario Blue.

„Pregătesc acest album de multă vreme și am lucrat foarte mult pentru a defini, prin noile piese, stilul muzical care mă caracterizează. După ‘Queen of ice’, am ales să lansez piesa ‘Live your life’ pentru că are un ton optimist și mesaj puternic, dar mă și reprezintă“, a spus Lavinia.

Liviu Andrei
Liviu Andreihttps://www.traiestemuzica.ro
Lucrează în vânzări de mai bine de 10 ani și este pasionat de IT. El a încercat să îmbine utilul cu plăcutul și în anul 2013 a inființat, alături de Iulian Ioncea, site-ul trăieștemuzica.ro. Printre proiectele lui se mai regăsește și site-ul newspack.ro. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.