vineri, iulie 19, 2024
AcasăȘTIRIVIDEO Evoluția muzicii românești în 10 minute, de la „Zaraza“ la „Ecou“

VIDEO Evoluția muzicii românești în 10 minute, de la „Zaraza“ la „Ecou“

Marta Cortuna, Ana Huțu și Beck Corlan, trei tinere românce inventive, au realizat un filmuleț, intitulat „Evoluția muzicii ușoare românești“, în care interpretează versuri din câteva zeci de melodii românești, precum „Zaraza“, „Du-mă acasă măi tramvai“, „Liberă la mare“ și „Ecou“.

evolutia muzicii romanesti marta cortuna ana hutu beck corlan

Filmulețul durează aproape 10 minute și a fost postat pe YouTube, acolo unde scrie că înregistrarea a fost făcută „din dragoste pentru România și din dorința de a promova muzica românească“.

„Sunt mult mai multe piese valoroase în istoria muzicii ușoare românești și cel puțin încă atâtea care nu merită menționate însă, cu bune și rele, acest proiect se vrea a fi o reprezentare subiectivă a realității despre muzica ușoară românească“, au spus Marta Cortuna, Ana Huțu și Beck Corlan.

Iulian Ioncea
Iulian Ionceahttps://www.traiestemuzica.ro
Cu o experiență de aproape 10 ani în presă, Iulian Ioncea a debutat la ziarul Adevărul de Seară în anul 2009. După câteva luni, a făcut pasul către ziarul Adevărul, iar în anul 2012 s-a mutat la site-ul eva.ro. În 2013 a pus bazele site-ului trăieștemuzica.ro, iar peste doi ani ocupa și funcția de PR la Consiliul Concurenței. Din 2017 se ocupă și de comunicare online la Cat Music. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.