duminică, iulie 21, 2024
AcasăȘTIRIȘtefan Stan, o nouă poveste de dragoste: „Încerc să iubesc din nou“

Ștefan Stan, o nouă poveste de dragoste: „Încerc să iubesc din nou“

Ștefan Stan pare să fi trecut cu bine peste despărțirea de Andreea Mantea, solistul fiind fotografiat de mai multe ori în compania unor frumoase domnișoare.

claudia iubita stefan stan

Potrivit jurnaliștilor de la WOWbiz, Ștefan Stan încearcă să înceapă o nouă poveste de dragoste, alături de Claudia, o tânără din Petroșani. Cei doi au mers împreună, în acest weekend, la nunta fiului primarului sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, la care nași au fost Andra și Cătălin Măruță.

„Am fost fascinat de frumusețea ei, Claudia fiind o femeie superbă. Momentan suntem într-o strânsă relație de prietenie. Îmi doresc mai mult, bineînțeles, dar nu vrem să ne grăbim deloc. Eu încerc să iubesc din nou. Este tot ce îmi doresc. Vom vedea, cu timpul, cum va evolua legătura dintre noi“, a spus Ștefan Stan.

Iulian Ioncea
Iulian Ionceahttps://www.traiestemuzica.ro
Cu o experiență de aproape 10 ani în presă, Iulian Ioncea a debutat la ziarul Adevărul de Seară în anul 2009. După câteva luni, a făcut pasul către ziarul Adevărul, iar în anul 2012 s-a mutat la site-ul eva.ro. În 2013 a pus bazele site-ului trăieștemuzica.ro, iar peste doi ani ocupa și funcția de PR la Consiliul Concurenței. Din 2017 se ocupă și de comunicare online la Cat Music. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.