Lidia Buble şi Adrian Sînă au lansat o nouă melodie însoţită de videoclip, „Mă cerţi“

După ce le-a spus şi fetelor că noi simţim la fel, două hituri incontestabile pe care le-a lansat până acum, Lidia Buble a lansat single-ul şi videoclipul “Mă cerţi”, o nouă colaborare cu Adrian Sînă.

Lidia Buble MA CERTICa în cazul celorlate piese lansate de către Lidia, Adrian Sînă este şi compozitorul noului single, de această dată alături de Cojocaru Anca şi Andrei Vitan. Videoclipul este regizat de către Bogdan Păun şi Alexandru Mureşan şi o aduce pe Lidia Buble într-un modern fairytale, young, cool, funny, o poveste de dragoste din care nu lipseşte sarea şi piperul.

“Am reuşit, alături de Adi Sînă, să transpunem o frumoasă poveste de dragoste, cu bune şi rele, să subliniem şi acele momente de ‘ceartă’, fără de care nu ne putem lipsi, atunci când iubim şi suntem iubiţi. Îmi doresc că bublisorii mei să se îndrăgostească de ‘Mă cerţi’ şi, cu ajutorul lor, să devină hit. Voi certaţi din şi în iubire? Dacă da, iertaţi repede?”, a spus Lidia Buble.

“Mă cerţi este o piesă pop superbă, cu o încărcătură mare, care vorbeşte despre momentele acelea în care îndrăgostiţii se ceartă din prea multă iubire. Vocea Lidiei transpune excelent povestea cântecului. Sunt sigur că toţi ne vom regăsi în versurile piesei”, a declarat Adrian Sînă.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here