Lidia Buble a lansat o nouă melodie însoţită de videoclip, „Eu voi fi“

După succesul single-ului „Mi-e bine“, care a adunat peste 28 de milioane de vizualizări pe YouTube şi a ocupat primele poziţii în topurile radio şi TV săptămâni la rând, Lidia Buble lansează o nouă piesă, intitulată „Eu voi fi“.

lidia buble eu voi fi videoclip

Produs în studioul Akcent Music, single-ul „Eu voi fi“ prezintă o poveste de dragoste în care orice îndrăgostit visător se poate regăsi cu uşurinţă. Odată cu piesa „Eu voi fi“, Lidia Buble a lansat şi o campanie cu acelaşi nume, în care a publicat mai multe poze din viaţa privată, însoţite de texte despre ea şi despre persoanele dragi din viaţa ei.

„Piesa ‘Eu voi fi’ este o declaraţie de dragoste şi mi s-a părut momentul potrivit să invit publicul în sufletul meu şi să-i arăt şi alte faţete ale omului Lidia. Practic, e un jurnal cu poze şi gânduri“, a spus Lidia Buble.

Videoclipul piesei „Eu voi fi“ a fost filmat într-un decor spectaculos în care Lidia a jucat rolul unei actriţe de la Hollywood. Producţia clipului a durat câteva săptămâni, pentru ca toate detaliile să fie puse la punct.

„Filmarea videoclipului piesei ‘Eu voi fi’ a avut loc într-un conac boieresc spectaculos. Mi-a plăcut atât de mult echipa şi tot ce s-a întâmplat pe set, încât am făcut abstracţie că erau sub 0 grade, iar eu purtam rochiţe de vară. Tot efortul a meritat şi sunt foarte bucuroasă de rezultat“, a încheiat artista.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here