Lora a lansat o nouă melodie însoţită de videoclip, „I know“

La aproximativ o săptămână după ce a prezentat teaser-ul clipului „I know“, Lora lansează videoclipul oficial al piesei.

Lora - I Know (making of) 1

Single-ul „I know“ a fost compus de producătorii americani Da Beat Freakz, iar videoclipul şi regia acestuia poartă semnatura lui San. Producătorii clipului sunt Radu Şelaru şi Cristian Puchiu, iar DoP este Bogdan Filip.

„Alter ego-ul meu este pe scenă. Se reinventează şi evoluează constant. Acum pune stăpânire pe faţa fragilă şi naivă pe care o ştiţi deja. Ea nu dispare. E încă acolo, în interiorul meu, dar are nevoie de vindecare. Trebuie să fie mai conştientă de lumea din jurul ei. Eu sunt aici să o protejez şi să-i arăt realitatea aşa cum este ea. Eu sunt vocea aceea care îi spune să aibă curaj, să lupte, să nu renunţe niciodată! Iar ea nu renunţă. Se transformă. Se maturizează. Se metamorfozează. ‘I know’ reprezintă acel moment de răscruce în care decizi pe ce cale vrei să mergi mai departe. E acel moment în care pui punct şi o iei de la capăt. Vă invit să o descoperiţi pe Lora aşa cum nu aţi mai cunoscut-o până acum“, a spus artista“.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here