Lidia Buble și Adrian Sînă au lansat videoclipul melodiei „Noi simţim la fel“

Lidia Buble, cel mai nou artist din portofoliul Cat Music, a lansat primul său single, “Noi simţim la fel”, un featuring cu Adrian Sînă, care beneficiază și de un videoclip.

Lidia Buble si Adrian Sina -  Noi simtim la fel

Realizat în studioul Premium Artist, single-ul “Noi simţim la fel” este prima înregistrare într-un studio profesionist pentru artista originară din Deva. Adrian Sînă, cel care a descoperit-o pe Lidia Buble, a fost impresionat, încă de la început, de vocea senzaţională şi de pasiunea ei pentru muzică.

Videoclipul “Noi simţim la fel” este regizat de către Anthony Icuagu, iar destinul prinţesei din videoclip, interpretată de către Lidia, este trasat de către naratorul Adrian Sînă, compozitorul piesei “Noi simţim la fel”.

“O poveste de dragoste despre sufletul pereche, care te face să te simţi împlinit, atunci când îl întâlneşti. Iubirea adevărată schimbă total perspectiva asupra vieţii şi, din acel moment, trăieşti totul la intensitate maximă. Mă bucur de colaborarea cu Adi Sina şi îi mulţumesc pentru rolul din videoclip, îi mulţumesc şi lui Anthony Icuagu, pentru minunatul scenariu, dar şi echipei Cat Music pentru tot sprijinul acordat. Cu toate că povestea din videoclip nu este una cu happy-end, sper că cei care vor asculta piesa vor fi la fel de încântaţi, precum suntem noi, şi se vor regăsi în versuri”, a spus Lidia Buble.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here