Lino şi Mario Fresh au lansat videoclipul melodiei „Alfabetul iubirii“

Cu o poveste urbană, young & fresh, Lino a lansat single-ul şi videoclipul „Alfabetul Iubirii”, în colaborare cu colegul lui de la Golden Boy Society, Mario Fresh, sub atenta îndrumare a lui Alex Velea.

Lino si Mario Fresh

„Îi mulţumesc lui Alex Velea pentru că a scris şi produs piesa „Alfabetul Iubirii”, care mi se potriveşte perfect, atât mie, cât şi lui Mario Fresh. Este o piesă despre cea mai frumoasă perioadă, despre orice persoană care iubeşte şi este iubită”, a spus Lino despre noul lui single.

În ton cu versurile optimiste, videoclipul regizat de Claudiu Stan surprinde o gaşcă de adolescenţi energici, în diversele activităţi specifice vârstei, printre care se află şi Nicole Cherry şi Mircea Eremia, prieteni apropiaţi ai lui Lino şi Mario Fresh.

Cu un traseu muzical care a început încă de la vârsta de 6 ani, când Lino a descoperit violancelul, tânărul artist şi-a continuat studiile muzicale prin lecţiile de pian, iar la 13 ani a început să scrie versuri rap şi face parte din echipa lui Alex Velea, alături de care scrie versuri, compune şi produce muzică la studioul Golden Boy Society.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here