sâmbătă, iunie 22, 2024
AcasăTIMP LIBERSerialul „O familie blestemată“ are premiera pe Crime Investigation pe 30 martie

Serialul „O familie blestemată“ are premiera pe Crime Investigation pe 30 martie

Pe 30 martie, de la 23:00, Crime + Investigation (CI) va difuza premiera unui nou serial senzaţional, care prezintă destinul unei familii atinse de un blestem misterios.

Film O familie blestemata

Serialul “O familie blestemată” aduce în atenţia publicului una dintre cele mai vechi poveşti cu fantome din istoria americană. Se spune că, la începutul secolului al XIX-lea, un latifundiar din Tennessee, John Bell, a ucis o femeie pe nume Kate Batts. De dincolo de mormânt, ea a blestemat familia Bell ca primul băiat născut din fiecare generaţie să înnebunească sau să moară înainte de vreme.

Anii au trecut şi cinci bărbaţi din familia Bell au avut această soartă. Acum, John Ceallach, descendent direct al lui John Bell, se teme pentru viitorul fiului său de 14 ani, cel mai mare băiat din generaţia lui şi, posibil, următoarea victimă. Miza este uriaşă, iar serialul descrie încercările lui John de a dezlega blestemul şi de a-şi salva fiul.

Crime + Investigation deschide uşile laboratoarelor de criminalistică, ale sălilor de judecată şi arhivele poliţiei, descoperind adevărul din spatele celor mai scandaloase crime. Televiziunea Crime + Investigation este disponibilă prin UPC, Telekom, DCS şi Orange TV.

Liviu Andrei
Liviu Andreihttps://www.traiestemuzica.ro
Lucrează în vânzări de mai bine de 10 ani și este pasionat de IT. El a încercat să îmbine utilul cu plăcutul și în anul 2013 a inființat, alături de Iulian Ioncea, site-ul trăieștemuzica.ro. Printre proiectele lui se mai regăsește și site-ul newspack.ro. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.