marți, iunie 18, 2024
AcasăARTIȘTI ROMÂNILiviu Hodor şi Mona au lansat videoclipul piesei „Unde-i dragostea“

Liviu Hodor şi Mona au lansat videoclipul piesei „Unde-i dragostea“

Luna noiembrie vine cu un nou videoclip al lui Liviu Hodor, realizat pentru melodia „Unde-i dragostea“, interpretată în colaborare cu Mona.

liviu hodor mona videoclip unde-i dragostea

Regizat de Florin Botea, videoclipul a fost filmat timp de 24 de ore într-o locaţie din Dobrogea, iar culorile reci surprind trăirile unei persoane ce suferă.

„În versurile piesei se poate regăsi oricine a fost încercat intr-un fel sau altul de dragoste şi pasiune. E o melodie specială atât pentru cei care caută încă dragostea, cât şi pentru cei care au găsit-o şi au pierdut-o“, a spus Liviu Hodor.

„M-am ocupat personal de styling-ul şi make-up-ul meu din videoclip şi am încercat să-mi corelez ţinutele cu mesajul piesei. Am avut emoţii mari când am filmat scena cu ploaia, pentru că a trebuit să filmăm la temperaturi scăzute, dar a fost frumos şi a meritat pe deplin“, a adăugat Mona.

Iulian Ioncea
Iulian Ionceahttps://www.traiestemuzica.ro
Cu o experiență de aproape 10 ani în presă, Iulian Ioncea a debutat la ziarul Adevărul de Seară în anul 2009. După câteva luni, a făcut pasul către ziarul Adevărul, iar în anul 2012 s-a mutat la site-ul eva.ro. În 2013 a pus bazele site-ului trăieștemuzica.ro, iar peste doi ani ocupa și funcția de PR la Consiliul Concurenței. Din 2017 se ocupă și de comunicare online la Cat Music. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.