Liviu Teodorescu a lansat o nouă melodie însoţită de videoclip, „Cine m-a pus“

Liviu Teodorescu s-a făcut remarcat prin sensibilitatea şi romantismul pe care le transmite în fiecare piesă a sa. Artistul îşi continuă cu pasiune şi implicare munca şi lansează un nou single, „Cine m-a pus”.

liviu-teodorescu-cine-m-a-pus-videoclip

Piesa vorbeşte despre regretele, naivitatea şi inocenţa cu care a crezut în dragoste, care poate fi uneori extrem de înşelătoare.

„Am piesa asta scrisă de foarte mult timp şi tot de foarte mult timp mă sfătuieşte lumea să o scot. Am produs-o alături de Şerban Cazan şi de Smiley, la Hahaha Production. Am schimbat împreună cu Smiley versurile la refren şi uite aşa a ieşit duma asta cu ‘Cine m-a pus’. Mi se pare o întrebare pe care ne-o punem în multe situaţii limită, mai ales în iubire, când ne dăm seama că am pus prea mult suflet unde nu trebuia. Mi-am dorit mult să avem groove la piesa asta şi Şerban a făcut asta cum nu se putea mai bine“, a spus Liviu Teodorescu.

Versurile piesei au fost scrise de Liviu Teodorescu, partea instrumentală a fost realizată de HaHaHa Production, iar protagoniştii videoclipului au fost Liviu Teodorescu şi Sânziana Negru. Videoclipul în regia lui Michael Mircea surprinde perfect mesajul piesei şi transferă în imagini emoţia şi mesajul piesei.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here