FOTO Giulia a fost transformată în Pink de hairstylistul Adrian Perjovschi

Giulia a fost transformată în Pink, una dintre artistele ei preferate, de către echipa hairstylistului Adrian Perjovschi în cadrul proiectului „Transformări radicale by Jovsky Studio”, desfăşurat în cadrul emisiunii „Vorbeşte lumea”, de la Pro Tv.

Giulia

„Îmi place să mă joc cu imaginea mea, mi-am schimbat look-ul de nenumărate ori până acum. Pink este una dintre artistele mele preferate, aşa că am fost mai mult decât încântată să întru în pielea ei pentru acest proiect. Întotdeauna m-au inspirat muzica ei şi show-urile absolut spectaculoase. Am avut alături o echipă fantastică cu care am lucrat foarte bine şi asta se vede în pozele pe care le-am făcut după transformare”, a declarant cu entuziasm Giulia.

Hairstylist-ul Adrian Perjovschi o consideră pe Giulia o artistă foarte cool care se apropie ca atitudine şi imagine cu Pink: „Chiar dacă părul este foarte scurt, el poate fi coafat în mai multe feluri decât credem. Poţi schimba imaginea cuiva din mici detalii, iar părul scurt este foarte versatil şi ofertant pentru transformări. Giulia are o tunsoare foarte cool, iar stilul ei se apropie cu cel al lui Pink. Contează foarte mult atitudinea, iar ea reuşeşte să o poarte foarte bine”.

„Transformarea Giuliei în Pink a fost foarte dragă mie, Pink fiind una dintre artistele preferate şi studiate în detaliu. Machiajul pe care am ales să-l realizez a avut accent atât pe ochi printr-un smokey eyes nu foarte stilizat, cât şi pe buze. I se potriveşte perfect Giuliei noastre, scoţând în evidenţă atât personalitatea, cât şi trăsăturile ei”, a explicat make-up artistul Simina Brădeanu.

Pentru un accent în plus în proiectul de transformare, Giulia a ales să „accesorizeze” look-ului Pink realizat de echipa Jovsky Studio şi un tatuaj masiv pe coapsă asemeni celui purtat de artista pe care a întruchipat-o.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here