Liviu Teodorescu, Dorian Popa şi Laura Giurcanu au lansat videoclipul melodiei „Fanele“

Liviu Teodorescu, Dorian Popa şi Laura Giurcanu şi-a unit ideile şi creativitatea şi, astfel, a luat naştere una dintre cele mai neobişnuite colaborări din industria muzicală, piesa şi videoclipul „Fanele“.

liviu teodorescu dorian popa laura giurcanu fanele

„Am făcut piesa ‘Fanele’ acum un an şi jumăte, în camera de hotel, după concert. Deci pot spune că refrenul este inspirat din fapte reale. Iniţial, piesa părea adevărată nebunie, însă după ce au tras voce Laura şi Dorian şi au înţeles conceptul, mi-am dat seama că o să iasă ceva foarte tare“, a spus Liviu Teodorescu.

Întregul videoclipul este construit ca o parodie la viaţa uneori zbuciumată a artistilor, fiind regizat de Anthony Icuagu.

„Nu m-am aşteptat niciodată la o piesă atât de fun şi am ştiut din prima că va fi o super colaborare. Cred că ‘Fanele’ este o melodie amuzantă, dar curajoasă în acelaşi timp. Sper ca oamenii să înţeleagă gluma şi să nu ia textul ca atare“, a adăugat Dorian Popa.

„Liviu Teodorescu este primul om care a reuşit să mă facă să cânt! Aveam emoţii când am intrat în studio, însă ne-am înţeles perfect, m-a făcut să am încredere în mine! Ne-a ieşit din prima atunci când am tras voci, chiar dacă nu aveam experienţă“, a încheiat Laura Giurcanu.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here