LLP şi Mike Diamondz au lansat varianta în franceză a melodiei „Fire“

După ce au incendiat cluburile şi nopţile de distracţie cu piesa “Fire”, LLP şi Mike Diamondz au decis să aducă puţină savoare franceză focului ce mistuie playlisturile petrecăreţilor.

LLP si Mike Diamondz - Fire

Ritmul ademenitor, plin de energie al acestei piese este într-adevăr asemeni focului care pune pe jar ringul de dans precum şi butonul de replay, iar ultimele zile din august au nevoie de această energie şi asigurare că iminentele zilele de toamnă nu vor avea o influenţă negativă asupra chefului de distracţie!

Despre succesul anterior al piesei “Fire” şi decizia de a-i face un remake în franceză, LLP declară: “Am făcut şi varianta în franceză pentru că piesa asta ne-a surprins pe toţi, chiar plăcut aş putea spune. Nu mă aşteptam sincer să ajungă atât de departe. Curând după lansarea oficială cântecul a intrat în top 100 Shazam în câteva ţări precum Turcia, Bulgaria, Serbia şi altele. Piesa a şi devenit atât un hit de club cât şi un no.1 în topul radiourilor din Turcia. Drept dovadă a intrat şi în playlistul dj-lor francezi de club şi de radio. De aici a rezultat şi această variantă a piesei “FIRE” în limba franceză. Sper să ne surprindă din nou”.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here