FOTO Vizi Imre, croazieră pe Marea Adriatică

Vizi Imre este artistul fără limite, care-şi ia mereu inspiraţia din natură, autodepăşindu-se prin fiecare concert susţinut. Deşi abia s-a întors din peste cele opt ţări europene unde a testat reacţia publicului cântând pe străzi şi la festivaluri câmpeneşti, simpaticul artist şi-a luat din nou lumea-n cap şi a plecat într-o croazieră pe Marea Adriatică.

Vizi Imre_Croatia

Timp de o săptămână, lângă oraşul Split din Croaţia, Vizi Imre a cântat, pentru un public internaţional, de la hituri legendare precum “Roxanne” (The Police), până la piese din topurile actuale, cum ar fi “Can’t feel my face” (The Weeknd).

„Un artist adevărat cântă oriunde şi pentru orice fel de public. Nu ar trebui să-l intereseze dacă este pe stradă, pe vapor sau pe scene mari de festival. Atâta timp cât fac oamenii fericiţi, mi se umple şi mie inima de bucurie”, a spus Vizi Imre.

Vizi Imre croaziera

Cum deja are un repertoriu de show cu peste 600 de piese, cântate în peste 10 limbi străine, artistului din Târgu Mureş îi este uşor să îmbine vacanţele de dincolo de graniţe cu muzica, marea lui dragoste, bucurând astfel toate genurile de public.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here